ΑΡΧΙΚΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Plan – V

Γενικό αντικείμενο δραστηριοτήτων της Plan-V είναι η εισαγωγή και διανομή πανελλαδικά ποιοτικών, επώνυμων και κυρίως διαφοροποιημένων ποτών.

Η επιτυχημένη και πολυετής συνεργασία με διακεκριμένους παραγωγούς είχε σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να εστιάζει σε τρεις κατηγορίες ποτών:

– Αφρώδεις οίνοι (ιταλικής παραγωγής κυρίως)

– Ειδικοί τύποι οίνων (πχ. με γεύσεις φρούτων, μπλε κρασί) και

– Premium και Super Premium αλκοολούχα

Ειδικά στους αφρώδεις οίνους Ιταλίας, η εταιρεία διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην ελληνική αγορά, με συσκευασίες φιαλών από 200ml έως 3lt και διακρίνεται για τον εστιασμό, την εξειδίκευση, καθώς και την ηγετική της θέση στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς.

Τα προϊόντα της Plan-V διανέμονται πανελλαδικά μέσω εκτεταμένου δικτύου συνεργατών, από όλα τα κανάλια διανομής (χονδρεμπόριο, κάβες λιανικής, εθνικές και τοπικές αλυσίδες super market, κλπ).

Εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε ενημέρωση, σε σχέση με τη διαρκώς ανανεωμένη γκάμα προϊόντων.

Μιλήστε μαζί μας

T (+30) 210 578 7050
F (+30) 210 578 7051
E info@planv.gr

Αφήστε το μήνυμά σας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Δέχομαι η PlanV να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της

Τρόποι Επικοινωνίας

Είμαστε στη διάθεσή σας διαθέτοντας πανελλαδική
κάλυψη εξυπηρέτησης.

Ας μιλήσουμε

T (+30) 210 578 7050
F (+30) 210 578 7051
E info@planv.gr

Εκτός Αθηνών;

Πανελλαδική διανομή
σε όλους τους γεωγραφικούς νομούς